GALA 25 ANIVERSARI.  

Posted by AUSIAS MARCH

:”CELEBRACIÓ DEL VINT-I-CINQUÉ ANIVERSARI.”





MESTRES, PARES I MARES D’ ALUMNES I EX –ALUMNES DEL CEIP AUSIÀS MARCH DE BENIDORM:

Utilitzant totes les nostres possibilitats comunicatives,hem procurat informar-vos dels principals esdeveniments que aquesta escola ha preparat el present curs escolar 2008-2009 per commemorar :”LA CELEBRACIÓ DEL SEU VINT-I-CINQUÉ ANIVERSARI.”
Els actes duts a terme han sigut intensos i consecutius. Des del punt de vista docent hem redactat unitats didàctiques referides a temes transversals molt propers als ciutadans de Benidorm. Aquets actes han estat els següents: El nou d ‘octubre, El significat de la Verge de Sotfratge en les Festes de Benidorm, El trenta Aniversari de la Constitució Espanyola, el Festival de Nadal, el Dia de la Pau i l’Homenatge al nostre conserge, Paco, Carnestoltes, la Falla, el dia de la Mona...

Però, el curs no s’ha acabat, ens queda aquest últim trimestre el qual volem que siga més calorós i joiós,amb una programació més rica i variada. Per això organitzarem; Els divendres culturals del mes de maig, la setmana cultural del mes de juny i la GALA DEL 25 ANIVERSARI. Si tots els actes enumerats han sigut i seran importants per nosaltres, jo us agrairia que la GALA fos un esdeveniment molt participatiu i us demane que reserveu el proper dia 19 de juny de 2009 per assistir a aquest rencontre que prepararem amb molta cura per que siga força emotiu.

La GALA començarà a les 20h. Al amfiteatre del col•legi, després d’unes paraules de benvinguda es desenvoluparà un acte protocol•lari amb entrega de records. Tot seguit hem organitzat un sopar a l’aire lliure al mateix pati de l’escola durant el qual visualitzarem imatges dels vint-i-cinc any de funcionament. El sopar tindrà un preu de 25 Euros, (un euro per any). Per assistir-hi hi haurà que obtenir un tiquet el qual estarà a la vostra disposició, a partir del 10 de maig fins el 15 de juny, mitjançant la compra directa en el propi centre o formalitzant l’ingrés de la quantitat determinada al número de compte corrent 2090-0401-16-0040002065 (CAM) fent expressa menció, en el concepte, del nom i cognoms i la inscripció GALA 25 ANIVERSARI.

En properes dates anirem publicant amb més detall els aclariments i els programes específics a la nostra webb:

http://intercentres.cult.gva.es/intercentres/03011550/

I podreu comunicar-vos amb nosaltres al E. Mail 03011550@edu.gva.es o al telèfon 965861559.-966830698


Esperant poder veure-us ben aviat, rebeu una salutació ben distingida.

Benidorm a 29 de maig de 2009.
Santiago Algado i Finestrat-Director.

 

Posted by AUSIAS MARCH